top of page

Asiakashaastattelu: Merituuli K.

Päivitetty: 5. marrask.

Moi! Olen 46 vuotias nainen Vantaalta. Olen aikoinani pudottanut 30kg itsenäisesti. Silloin pää ei oikein kestänyt mukana ja n. 10kg tuli takaisin. Melkein 10 vuotta kului ja juuri kun olin täyttämässä 40v aloitin kuntoilun ja ruokavalion siistimisen. Ruokavalio jäi rempalleen kun ihastuin niin tosissani juoksuun, kerrankin se tuntui hyvältä!


Juoksu on siis ollut elämässäni kohta jo 7 vuotta. Alkuun kävelin ja vähitellen pidensin matkoja. Pitkät matkat on tällä hetkellä mun juttu, maratonit ja ultra matkat. Syömiseni on ollut vähän rempallaan kokoajan, välillä saan niskasta kiinni ja siistin syömisiä, mutta kohta palaan entiseen. Nyt haluaisin saada terveellisen ruokavalion osaksi elämääni. Sellaiseksi tavalliseksi osaksi, jota ei tarvitsisi kokoajan miettiä ja rajoittaa asioita.En osannut valita itselleni valmentajaa, mutta Oili joka valikoitui minulle, tuntuu juuri täydelliseltä minulle. Hän on innostunut etsimään lisää tietoa kestävyysliikkujan ruokailuista. Tiedostan syöneeni liian vähän ja herkuilla paikanneeni kalorivajetta, en vaan osannut itse tehdä mitään sille. Oilin avulla ja tuella olen lisännyt kaloreita reilusti päiviin. Pelkäsin lihovani kun lisään ruokaa, mutta onkin käynyt päinvastoin! Jaksan hyvin ja energiaa on vaikka muille jakaa. Saan myös ohjeita miten syödä treenipäivinä ja valmistautuessani pitkille matkoille.


En osannut valita itselleni valmentajaa, mutta Oili joka valikoitui minulle, tuntuu juuri täydelliseltä minulle.

Olen treenannut omatoimisesti aiemmin ja nyt onkin kiva saada ohjelmat ulkopuolelta. Treenit ovat monipuolistuneet jo kovasti. Tässä viidessä viikossa on jo tapahtunut paljon positiivisia asioita, jaksan paremmin, syön enemmän ja terveellisemmin ja herkkupäivät pysyy helposti viikonlopuissa. En siltikään koe kieltäytyväni mistään, olen vaan päättänyt pitää herkuttelun viikonlopuissa. Ja jos joskus herkuttelen viikolla, ei se kaada maailmaa. Sitten taas palataan säännölliseen ruokarytmiin. Laihtuminen ei ollut ykkösprioriteetti, mutta -3100g on kuin itsestään vain mainio lisä tähän projektiin.


Tutustu henkilökohtaiseen valmennukseen

Tutustu henkilökohtaiseen valmennukseen, missä saat yhden sijaan kaksi valmentajaa

Verkkokaupan ohjelmat ja ruokavaliot

bottom of page