top of page

Fitverstas avaa uudistetun rekrytoinnin

Fitverstas on mallintanut franchisingkonseptiaan uudelleen vuoden 2019 sekä alkuvuoden 2020 aikana. Uudistetun mallin rekrytointi on avattu, ja hakulomake on täytettävissä:


https://www.fitverstas.com/yrittajaksi


Uuteen malliin kuuluu myös alueelliset esimiehet, jotka tukevat ja ohjaavat henkilökohtaisesti uusia yrittäjiä. Ilari Lehterä, Janita Viitanen sekä Milla Löfbacka ovat ensimmäiset Fitverstaan alueelliset esimiehet, jotka ovat käynnistäneet uuden toiminnan. Vallitseva tilanne koronan vuoksi ei ole vaikuttanut hakuprosessiin ja uusia hakuputkia käynnistetään miltei viikoittain.


Fitverstaan mukaan nyt on entistä tärkeämpää olla ja löytyä verkosta. Fitverstas omalta osaltaan tarjoaa verkkopalvelumahdollisuudet valmentajilleen ja verkkoliiketoiminnan osuus koko liiketoiminnasta onkin Fitverstaalla yli 80%. Monipuolisten verkkopalveluiden rakentaminen asiakkaille valmiiksi toimivaan verkkokauppaan on merkittävä etu omaa toimintaa suunnitellessa. Kuitenkin valmentajien päätuote PT-palvelu tulee olemaan jälleen isommassa roolissa, kun rajoituksia vähennetään.


Hakusivulta löytyy opas, esittely sekä info. Mukaan suositellaan haettavan heti, sillä pohjatyön aloittaminen ajoissa ennen oman toiminnan käynnistämistä on yksi tärkeimmistä asioista onnistuneen alun kannalta.


https://www.fitverstas.com/yrittajaksi


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Liikkujan jatkuva energiavaje ja sen kohtalokkaat seuraukset Jatkuvalla energiavajeella treenaaminen ja urheileminen saattaa liian pitkään jatkuneena johtaa merkittävälläkin todennäköisyydellä tilaan,