top of page

Fitverstas julkaisi suositun 2€:n kampanjan!

Fitverstas on julkaissut vuosina 2018 ja 2019 useamman 2€:n kampanjan, "kakkosen kamppiksen", jonka ajan treenipaketit ja ruokavaliot ovat tilattavissa verkkokaupasta huikeaan kahden euron hintaan. Fitverstaan mediassakin esiin nostetut palvelut ovat yksiä Suomen suosituimpia, 76% asiakkaista palaa ostamaan ensimmäisen ostokerran jälkeen. Verkkokaupassa on ostettavissa yli 100 erilaista ravinto- ja treenipakettia. Paketit voi maksaa myös Smartumilla, Tykyllä, ePassilla, Virikkeellä ja Edenredillä.


Fitverstas teki strategisen päätöksen julkaista vain yhden kakkosen kamppisen vuonna 2020. Kampanja kattaa kaikki kaupan ohjelmat ja paketit. Kampanja on alkanut 16.6. klo 11 ja se on voimassa juhannusviikon.


Valikoimaa voi selata täältä:

https://www.fitverstas.com/kauppa/Ohjelmat-c23287050

Fitverstas kertoo, ettei poikkeustila ole juurikaan vaikuttanut ihmisten liikuntatottumuksiin negatiivisesti. Päin vastoin, ihmiset ovat innostuneet koti- ja ulkotreeneistä aiempaa aktiivisemmin. Kotitreeni-, juoksu- ja ulkotreenipaketit ovat tämän hetken tilatuimmat verkkokauppapalvelut. Myös kuntosalitreenaajat ovat jälleen innostuneet uusista ohjelmista.
Kun Fitverstaan palvelut ovat niin suosittuja, niin miksi järjestää tällainen kampanja? Fitverstas vastaa, että yritys ja palvelut ovat tulleet tunnetuksi myös erilaisten kampanjoiden myötä viimeisen kuuden vuoden aikana. Ne saavat asiakkailta kiitosta ja positiivista huomiota siitäkin näkökulmasta, että palvelut sopivat kaikkien kukkarolle. Tempauksilla ei ole ollut huonoa vaikutusta liiketoimintaan kampanjoiden ulkopuolellakaan.


Fitverstas toivottaa tervetulleeksi sekä vanhat että uudet asiakkaat. Asiakaspalvelu toimii sekä sähköpostitse, Facebookin chatissa ja WhatsApissa.


Verkkokauppaan:

https://www.fitverstas.com/kauppa/Ohjelmat-c23287050
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Liikkujan jatkuva energiavaje ja sen kohtalokkaat seuraukset Jatkuvalla energiavajeella treenaaminen ja urheileminen saattaa liian pitkään jatkuneena johtaa merkittävälläkin todennäköisyydellä tilaan,

bottom of page