top of page

Fitverstas rekrytoi kaksi uutta valmentajaa

Fitverstas Oy on pian 7 vuoden aikana kokeillut lukuisia eri franchising-yhteistyömalleja. Fitverstaan palvelun on läpikäynyt yli 60 valmentajaa ja syksyllä 2020 ketju päätti tuotteistaa ja tuoda markkinoille juuri sen palvelun, mikä on valmentajien suosiossa: ponnahduslauta omalle PT-uralle! Uniikki palvelu herätti välittömästi alan toimijoiden kiinnostuksen lanseerauksen yhteydessä lokakuun lopulla. Fitverstas on myös ainoa alallaan toimiva franchising-ketju Suomessa.


Fitverstas ei tarjoa enää uudelle valmentajalle automaattisesti vuoden määräaikaista franchising-sopimusta, vaan ainoastaan puolen vuoden ponnahduslautaa, joka ei kuitenkaan ole tarkoitettu ainoastaan tuoreille personal trainereille, vaan myös pidempään alalla toimineille.


Puolen vuoden jälkeen on mahdollista hakea Master Franchise-sopimusta Fitverstaan valmentajatiimiin, mutta kevääseen 2021 saakka Fitverstas rekrytoi valmentajia ainoastaan uuteen palveluunsa. Tällä hetkellä ketju etsii kahta uutta valmentajaa aloittamaan intensiivialkukoulutuksen vielä loppuvuoden aikana.


Mukaan voi hakea mistä päin Suomea tahansa. Lue lisää hakukriteereistä, ketjun toiminnasta, ponnahduslaudasta, franchisingista sekä yhtiön saamista tunnustuksista:


https://www.fitverstas.com/valmentajaksi


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki