top of page

Johtaja ja yrittäjä - kuinka voit?

Johtaja – huolehdit 24/7 itseäsi säästämättä tuloksesta, myynnistä, henkilöstöstä, asiakkaista, projekteista. Työpäivät venyvät. Asiat eivät jää työpaikalle tai työkoneelle. Stressiä pukkaa aika ajoin.

Oletko muistanut huolehtia itsestäsi ?

Olen itse 53-vuotias ja tehnyt pitkän uran haastavissa johtotehtävissä finanssipuolella. Ura oli nousujohteinen ja janosin valtaa ja vastuuta, se maistui makealta. Tulostavoitteet saavutettiin, piiskasin itseni ja tiimini aina vain kovempiin suorituksiin. Työpäivät venyivät. Työ oli ykkönen, ihmissuhteet jäivät kakkoseksi.

On ollut ylä- ja alamäkiä elämän joka saralla. 10 vuotta sitten havahduin tämän kysymyksen äärelle. Tein aina töitä, vaikka työteho ei välttämättä ollut timanttia. Rapakunnossa, ylipainoisena. Oli verenpainetta, puuskutin rapuissa, ajoin autolla joka paikkaan. Nukuin huonosti, ruokailu ei todellakaan ollut terveellistä. Jossain vaiheessa paloin loppuun, josta nousin kuitenkin jaloilleni.Kokemuksesta voin kertoa, että asialle kannattaa tehdä jotain - nyt heti. Itse tein täyskäännöksen tuolloin näissä asioissa. Jopa niin, että opiskelin personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi, nyt olen sekä VT että PT. Pääsin alkuun kokeneen PT:n avulla, ihmisen joka ymmärsi minua ja elämäntilannettani ja auttoi minut oikeille raiteille.

Minä tiedän ammattilaisena ja omasta kokemuksesta, mitä ja miten kannattaa aloittaa, jotta olet fressi, hyväkuntoinen ja ennen kaikkea terve, kun ikää tulee joka päivä enemmän. Ja miten jaksat jatkaa työuraasi ilman pelkoa sairastumisista, jotka iän myötä ovat yhä todennäköisempiä.

Tiedäthän, aineenvaihdunta, paino, osteoporoosi, vyötärölihavuus, sydän, pääkoppa ja mieli, kankeus ja kolotukset, muistisairaudet. Näihin kaikkiin voit vaikuttaa itse. Asiat ovat korjattavissa - päätös on Sinun.

Jos haluat kanssakulkijan ja valmentajan muutokselle – olen käytettävissäsi. Minä sitoudun siihen, että saavutat mitä haluat. Odotan sitä myös Sinulta ja tarvittaessa olen tiukka ja peräänantamaton tämän suhteen.

Olen saanut hyvää palautetta asiakkailtani, mm.

Oili ymmärtää, millaista on elää 50-vuotiaan kropassa ja mielessä. On hienoa, kun jollakin on joka viikko aikaa minulle ja on kiinnostunut , mitä minulle kuuluu”

”Oilin kanssa voi jutella työn aiheuttamista paineista ja niistä selviämisestä luottamuksella. Hänen pitkä johtajakokemuksensa näkyy myös PT-valmennuksen puolella.”

”Oilin omat kokemukset painonpudotuksesta, liikkumattomuudesta ja epäsäännöllisen elämän vaikutuksista näkyy siinä, miten hän osaa sanoittaa valmentajan työnsä kullekin asiakkaalle sopivaksi. Tuntuu uskottavalta, koska hänellä on itsellään ollut samat ongelmat, kuin mulla nyt.”

Jos haluat apua näissä asioissa ja olet valmis tekemään töitä sen eteen, ota minuun yhteyttä. Autan Sinua mielelläni ja laitan itseni likoon. Valmennan pääasiassa etänä, yhteydet ja livekontaktit toimivat hyvin sähköisillä välineillä. Lähivalmennus myös Jyväskylässä. Ole yhteydessä, teen veloituksetta Sinulle alkuhaastattelun ja ehdotuksen valmennuksen sisällöstä.

Oili Eronen, PT ja ravintovalmentaja, Jyväskylä insta: @oilieronen/ facebook:oilieronen/ s-posti:oili.eronen@fitverstas.com/ p. 040 6744 858

#hyvinvointivalmennus #johtajavalmennus #johtajanhyvinvointi #elämänhallinta #elämäntapamuutos #itsensäjohtaminen #johtajanvertaistuki #aikuisenhyvinvointi #ikääntymistävastaan #ajanhallinta #hyväänkuntoon #työelämänhaasteet #kuntoremontti #ravinto #ruokavalio #painonpudotus #painonhallinta #burnout #työssäjaksaminen