top of page

PUHTI MITTAUKSET

logo-1.jpg

Tiedätkö omat ferritiini ja D-vitamiiniarvosi?

 

Fitverstaan asiakkaille räätälöityyn testipakettiin sisältyy 30 eri mittaria, jotka kuvaavat elimistösi tilaa.

 

Tiedätkö miten elimistösi voi? Tilaa laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä!

 

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Esimerkiksi D-vitamiinin taso ja rauta-arvot vaikuttavat siihen, miten jaksamme. Kun elimistösi on tasapainossa ja elintapasi kunnossa, voit jaksaa paremmin arjessa, saada lisää energiaa liikuntaan ja ennaltaehkäistä sairauksia.  

 

Puhti on palvelu, jonka avulla voit selvittää miten oma elimistösi voi. Auto katsastetaan säännöllisesti – miksi omaa terveyttä ei seurata samalla tavalla? Tekemällä Puhti-testit saat selkeän ja kattavan raportin, joka kertoo sinulle miten kehosi voi, ja miten voit jaksaa paremmin arjessa.

 

Miksi Puhti?

 

• Kaikki testit saa tilattua suoraan ilman lääkärin lähetettä.

• Selkeä ja edullinen hinnoittelu.

• Näytteenotto laboratorioissa 27 paikkakunnalla.

• Tulokset jo seuraavana päivänä.

• Helppolukuinen raportti josta näet mitä eri arvot tarkoittavat.

 

Mitkä arvot vaikuttavat jaksamiseen?

Esimerkiksi seuraaville arvoilla voi olla merkittävä vaikutus siihen miten jaksat arjessa tai urheillessa.

 

1. Ferritiini

Ferritiini on elimistön pääasiallinen raudan varastoija, ja pieni ferritiiniarvo on merkki raudan puutteesta. Raudanpuuteanemia voi aiheuttaa esimerkiksi väsymystä, ahdistuneisuutta tai fyysisiä oireita, esimerkiksi kipuja tai suolisto-ongelmia.

 

2. Kilpirauhanen

Kilpirauhasen toimintaa selvitettäessä mitataan yleisimmin TSH, eli tyreotropiini. Kilpirauhanen vaikuttaa koko kehon toimintaan, sillä se säätelee mm. aineenvaihduntaa ja vaikuttaa vireystilaan ja mielialaan.

 

3. D-vitamiini

D-vitamiini on erityisen tärkeä meille suomalaisille, ja erityisesti talviaikaan jolloin auringosta ei saa riittävästi D-vitamiinia. D-vitamiini vaikuttaa mm. vireystilaan, mielialaan, vastustuskykyyn ja luuston terveyteen.

 

Näiden lisäksi monet muut tekijät kuten kolesteroliarvot ja verensokeri vaikuttavat terveyteemme, vaikka näiden vaikutus ei välittömästi tunnukaan. Siksi Puhdin ja Fitverstaan yhteinen paketti on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Paketti sisältää 30 eri laboratoriotestiä, jotka antavat kattavan käsityksen siitä, miten elimistösi voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, D-vitamiini, kilpirauhanen, ferritiini, folaatti ja magnesium. 

 

Puhti-terveystarkastus auttaa sinua:

  • Tarkistamaan, miten elimistösi voi ja tekemään parempia valintoja.

  • Saamaan käsityksen omaan hyvinvointiin ja vireystilaan vaikuttavista tekijöistä.

  • Näkemään helposti, mitkä arvot ovat viitearvojen mukaisia ja mitä kukin arvo tarkoittaa.

Lue lisää ja tilaa https://www.puhti.fi/tuote/fitverstas/

bottom of page