top of page
hae valmentajaksi_2.jpg

Uutta ketjua rakennetaan nyt!

Viimeinkin kolmen vuoden jälkeen! Nyt sinulla on mahdollisuus hakea suosittua franchising-valmentajasopimusta.

Olemme tehneet valmentajien kanssa tuloksekasta franchising-liiketoimintaa vuodesta 2014 lähtien, mutta viimeiset kolme vuotta tarjosimme ainoastaan kevyttä alihankintamallia. Nyt sinulla on ensimmäisten joukossa mahdollisuus päästä kiinni tähän haluttuun franchising-yhteistyösopimukseen, sekä tulla rakentamaan kanssamme menestyksekästä hyvinvointibisnestä! 🔥

Franchising-liiketoimintamalli perustuu ketjun hyötyihin: yksin voi aina tavoittaa vain tietyn määrän ihmisiä, mutta ketjun jäsenet puhaltavat yhteen hiileen taustallaan tunnettu ja palkittu brändi. Tämä mahdollistaa näkyvyyden ja asiakkuuksien kasvattamisen aivan eri sfääreihin! Nyt etsimme sinua, joka olet todellakin valmis käärimään hihasi: tulet osaksi yrityksen kasvoja, olet valmis laittamaan itsesi likoon, kehittämään omaa palvelumyyntiäsi ja markkinointiasi, ja nauttimaan tiimityön eduista.

 

Toteutat omien mieltymystesi mukaista PT-palvelua (etänä ja/tai lähivalmennuksena) ja päätät niiden yksityiskohdista itse. Sinun ei ole välttämätöntä olla liikuntavalmentaja, vaan saatat olla ravintovalmentaja, mentaalivalmentaja, life coach, tai joku muu. Riittää, että sinulla on koulutus toimiaksesi hyvinvointialalla valmentajana. Saatat myös olla vastavalmistunut ja sekin sopii. Yrittäjyys hyvinvointialalla on usein hyvin yksinäistä, mutta me tarjoamme sinulle pääsyn rohkaisevaan, turvalliseen, inspiroivaan, osaavaan ja rentoon valmentajatiimimme! Työskenele mistä ja milloin tahansa - niin mekin teemme! Yhteydenpito ja tiimissä työskentely onnistuvat sijainnista riippumatta.

 

Valmentajamme toimivat y-tunnuksen tai laskutuspalvelun kautta ja toimintasi voi olla missä vaiheessa tahansa. Ehkä olet vasta aloittelemassa omaa valmennus- ja yritystoimintaa, tai olet jo kokenut konkari. Konseptistamme hyötyvät kaikki valmentajayrittäjät, oli tilanteesi tällä hetkellä mikä tahansa. Koska haluamme palvella kaikenlaisia kuluttaja-asiakkaita, ei valmentajien tule istua tieyttyyn muottiin. Eri valmennustyylit ja osaamisalueet ovat rikkaus tässä yhteistyössä. Anna meidän auttaa sinua kasvattamaan bisnestäsi!

Palkittu ja arvostettu franchising-ketju - ainoa alallaan Suomessa!

✅ Helppo ja nopea tapa aloittaa oma yritys ja kehittää olemassa olevaa seuraavalle tasolle

✅ Testattu konsepti tuo turvaa ja kilpailuetua liiketoimintaan

✅ Tuotekehityskulut on maksettu

✅ Valmis konsepti ja sen ohjeistus tuovat kilpailuetua toimintaan

✅ Tunnettu brändi tuo asiakkaita

✅ Yrittäjä saa jatkuvaa koulusta liiketoimintaansa

✅ Liikkeellelähtöä tuetaan monin tavoin

✅ Mentoreidemme jatkuva ohjaus ja tuki

✅ Valmiiksi rakennettuja tukipalveluja käytettävissä

✅ Yrittäjä toimii osana suurempaa organisaatiota, mikä tarjoaa mm. kustannusetuja monissa toiminnoissa

✅ Kokemustenvaihtoa ja vertaistukea ketjun muiden yrittäjien kanssa

✅ Oma motivoitunut ja reipas asiantuntijatiimi

Kuten kerrottu, nyt tämä mahdollisuus on auki ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Me laitamme kaiken peliin, mutta odotamme myös valmentajiltamme monia asioita. Sinun ei tarvitse olla guru - me teemme sinusta kyllä sellaisen. Pääasia on, että olet halukas oppimaan ja olet päättänyt menestyä. Jännitys ja epävarmuus ovat aina osa yritystoimintaa, mutta yhdessä me rakennamme jotain ennennäkemätöntä! Hakuprosessissamme persoona ratkaisee enemmän, kuin täydellinen rivi erilaisia koulutuksia. Me etsimme nyt sitä helmeä, joka tulee täydentämään nuorekasta työtiimiämme! Tuntuuko mahdollisuus sinulle sopivalta? Jatka lukemista!

Franchising-yhteistyösopimus voi pian olla sinun...

✅ Brändin ja konseptin hyödyntäminen, ison yrityksen imago omalle toiminnallesi

✅ Ohjaamme sinulle toteutuneet kaupat ja laskutat meitä kuukausittain

✅ Valmis hinnoittelu testatuissa yleisissä palveluissa

✅ Yhteistyöverkosto

✅ Kehitä osaamistasi ja hyödynnä kollegoidesi ammattitaitoa

✅ Saat kaksi kokenutta mentoria pysyvästi käyttöösi!

✅ Mahdollisuus edetä yrityksen mukana sinua kiinnostaviin vastuutehtäviin

 

Fitverstaan ketjussa on Suomen tyytyväisimmät yrittäjät (valtakunnallisen kilpailun voitto 2019). Lue lisää yrityksestämme esitteestä, minkä saat hakemuksen täyttämisen jälkeen.

 

Oletko joskus haaveillut yritysvalmentajasta, yrityskummista, henkilökohtaisesta sparraajasta...? Henkilöstä, joka ottaa sinut ja toimintasi siipiensä suojaan ja auttaa siinä, missä on tarve? Puristaa sinut ylittämään omat rajasi ja saavuttamaan jotain sellaista, mistä et välttämättä uskaltanut vielä edes haaveilla?

Olet kenties koittanut ratkaista tiettyjä ongelmia selaamalla loputtomasti vinkkejä somesta, katsomalla YouTube-videoita, osallistunut lukuisille verkkokursseille ja webinaareihin ja yrittänyt saada homman toimimaan. Miksi yrittäisit enää kamppailla ja testailla, jos voit päästä ongelmastasi eroon ja maaliisi varmemmin, nopeammin ja toimivaksi testatulla strategialla?

Se on sitä, mitä me teemme! Täytä sivun alalaidassa oleva yhteistyöhakemus, minkä jälkeen sähköpostiisi kilahtaa Mentorointipaketti - tässä materiaalissa esittelemme itsemme lisäksi konseptiimme sisältyvän henkilökohtaisen ohjaamisen, bisnesvalmentamisen, toiminnan tukemisen ja sparrailun. Kun liityt Fitverstaan franchising-ketjuun, tämä kaikki ohjaus on käytettävissäsi ilman rajoituksia ja erillisiä maksuja. Päivittäisen tuen lisäksi pidämme viikkokatsauksia, kuukausipalavereita ja neljännesvuosittain käymme läpi ison kuvan, sekä aina tulevan jakson tavoitteet ja suunnitelmat. Kaikki kuuluvat yhteistyösopimukseesi. Olemme tehneet tätä 10 vuotta, ja haluamme nyt monistaa sinulle tavat, miten saavuttaa menestystä!

Hae mukaan näin!

Kun täytät franchising-hakemuksen tämän sivun alalaidasta, saat paluuviestinä sähköpostiisi materiaalipaketin. Se sisältää tärkeää tietoa toiminnastamme, mentoroinnistamme sekä franchisingista. Etenemme tässä järjestyksessä:

1. Täytä hakemus ja lisää tarkoin harkitut työnäytteet

2. Tutustu materiaalipakettiin, minkä saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen (tarkista, menikö materiaalipaketti roskapostiin)

3. Valmistaudu konseptin esittelyysi annettujen ohjeiden mukaan ja varaa aika pikimmiten

4. Etänä tapahtuvassa henkilökohtaisessa konseptin esittelyssä käydään konseptin lisäksi läpi myös franchising-sopimus, minkä jälkeen molemmilla osapuolilla alkaa 14 vuorokauden harkinta-aika

Et kuitenkaan ole etsimämme valmentaja, jos:

❌ et ole valmis heittäytymään ja kokeilemaan uusia asioita

❌ et halua myydä palvelua omilla kasvoillasi, etkä halua näkyä somessa

❌ et ole valmis markkinoimaan tai käyttämään aikaa omaan liiketoimintaasi

❌ et halua kehittyä valmentajana tai yrittäjänä

❌ et halua toimia tiimissä, vaan mieluiten teet kaiken yksin

❌ et kykene ottamaan vastaan palautetta, minkä tarkoitus on saada bisneksesi kasvuun

❌ et koe tarvitsevasi mentoreidemme opastusta ja koulutusta

❌ et ymmärrä ketjun tuomia hyötyjä omaan liiketoimintaasi

❌ rakastat tekosyiden keksimistä ja haluat jatkaa samaa rataa, kuin tähänkin asti

tiedät jo kaikesta kaiken

Kukaan ei ole koskaan täysin valmis, eikä kaikki voi osata kaikkea. Palvelumme mahdollistaa valmentajille myös kehittymisen omalla alallaan. Ketjun valmentajat jakavat tehokkaasti osaamistaan, antavat uusia näkökulmia ja auttavat ja tukevat toisiaan parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Tervetuloa omalle kehittymis- ja oppimismatkallesi!

 
Asiantuntijaketjun oma podcast startattiin 2023 🔥
Palvelujohtaja Sofia Lounas hostaa myös podia, jossa vierailevat valmentajamme! Saat oman jakson, jossa keskustelet Sofian kanssa ydinosaamiseesi liittyvistä asioista ja näin tarjoamme sinulle myös paraatipaikan palveluidesi mainostamiseen. Tätä sinun ei tule jännittää, teemme ennakkovalmistautumisen huolellisesti yhdessä. Podin ensimmäinen introjakso on julkaistu tammikuun lopussa.
Kuuntele Spotifyssa
Alamme tekemään valmentajavalintoja nyt. Oletko sinä ensimmäisten joukossa?

TÄLLAISTA HENKILÖÄ ETSIMME:

🔶 Mies tai nainen, iällä ei merkitystä

🔶 Hands-on asenne, käy rohkeasti toimeen

🔶 On jonkinlainen koulutus toimiakseen valmentajana hyvinvointialalla

🔶 Vasta-alkaja tai kokenut valmentajayrittäjä

🔶 On valmis pitkäjänteiseen työhön kehittääkseen yritystään ja toimintaansa

🔶 Käytössä y-tunnus tai laskutuspalvelu

🔶 On valmis olemaan esillä

🔶 Ymmärtää franchising-ketjutoiminnan hyödyt (lue lisää materiaalipaketista) ja haluaa tehdä töitä tiimissä

🔶 On valmis työskentelemään koko ketjun hyväksi, aivan kuten kaikki muutkin ketjun jäsenet. Vain näin voimme yhdessä saavuttaa mitä haluamme!

All Videos
Katso nyt
bottom of page