top of page
hae valmentajaksi_2.jpg

Uusi ja ainutlaatuinen mahdollisuus hyvinvointialan ammattilaisille - tätä et löydä muualta!

Liity mukaan kevyellä alihankintamallilla!

Haluatko kasvosi asiantuntijavalmentajien rivistöön? Tulemme vuoden 2023 aikana kasaamaan erilaiset alan osaajat yhteen, jolloin asiakkaamme pääsevät valitsemaan itselleen sopivia valmentajia yhdestä paikasta. Onhan sinulla jo kokemusta? Emme etsi valmentajaa, joka vielä harjoittelee omaa ammattiaan. Emme vaadi yhtä ja tiettyä pohjakoulutusta, koulutuksesi voi olla millainen tahansa (alaan liittyvä).

Syksyn 2022 aikana lanseerasimme ja pilotoimme 3-in-1 PT-valmennuksen, missä asiakas saa valmennusjakson ajaksi yhden sijaan kolme valmentajaa. Jokainen valmentaja vastaa valmennuksessa omasta erityisosaamisen alueestaan (mm. liikunta, ravitsemus, mentaalivalmennus). Tässä konseptissa sinulla on mahdollisuus tarjota asiakkaallemme juuri sitä parasta ydinosaamistasi!

Fitverstaan kautta toteutat 3-in-1 valmennuksen lisäksi ihan tavallista PT-valmennusta sekä rakennat räätälöityjä treeni- ja ravinto-ohjelmia. Valmentaminen tapahtuu verkossa, mutta pääset tarjoamaan myös lähivalmennuksia alueellasi. Oma tilanteesi ratkaisee, mitä palveluita tarjoat. Toivomme siis, että omaat hyvät ryhmätyöskentelytaidot, mutta olet myös omatoiminen ja aikaansaava.

Kukaan ei ole koskaan täysin valmis, eikä kaikki voi osata kaikkea. Palvelumme mahdollistaa valmentajille myös kehittymisen omalla alallaan. Asiantuntijaketjun valmentajat jakavat tehokkaasti osaamistaan, antavat uusia näkökulmia ja auttavat ja tukevat toisiaan parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Tule siis mukaan avoimin mielin!

 

Liittyessäsi mukaan aloitat lyhyellä kurssilla, joka tiivistää oleellisen valmentajan työstä ja valmentamisesta. Mitä valmentaminen nykypäivänä on? Kuinka rakentaa asiakkaalle kokonaisuus, josta hän hyötyy ja jota hän haluaa noudattaa? Millainen on onnistunut valmennus? Kurssi pohtii ja kertaa valmentajan työkaluja, käy läpi valmentajan moninaista työnkuvaa ja tarjoaa sinulle avaimia siihen, että saat oman osaamisesi ja ammattitaitosi valjastettua konkreettisesti sekä sinun että asiakkaidesi käyttöön. Sopii myös hyväksi kertaukseksi konkareille! Kurssin lopussa käydään läpi talon käytännöt.

Koska haluamme palvella kaikenlaisia kuluttaja-asiakkaita, ei valmentajien tule istua tieyttyyn muottiin! Eri valmennustyylit ja osaamisalueet ovat rikkaus tässä yhteistyössä. Rento, humoristinen ja osaava tiimimme toivottaa sinut tervetulleeksi joukkoomme! Yhteistyön vaatimuksena on y-tunnus tai muu laskutusmahdollisuus.

Palkittu ja arvostettu franchising-ketju - ainoa alallaan Suomessa!

Fitverstas Oy on kannattava keskitetysti toimiva valmennusketju. Valmentajayhteistyömme toimivat 8 vuoden ajan franchising-mallilla. Nyt olemme luoneet kevyemmän alihankintamallin, mikä ei sitouta osapuolia toisiinsa samalla tavalla ja on joustavampi, kuin franchising. Esitteestä löydät kaiken tarpeellisen tiedon ja voit aloittaa rekrytointiprosessisi välittömästi! Jo parissa viikossa voit olla osa ketjua ja rakennamme sinustakin oman valmentajaprofiilin (katso esimerkki).

 
Asiantuntijaketjun oma podcast 2023 🔥
Palvelujohtaja Sofia Lounas vastaa 3-in-1 PT-valmennuksesta sekä hostaa podia, jossa vierailevat asiantuntijavalmentajamme! Saat oman jakson, jossa keskustelet Sofian kanssa ydinosaamiseesi liittyvistä asioista ja näin tarjoamme sinulle myös paraatipaikan palveluidesi mainostamiseen. Tätä sinun ei tule jännittää, teemme ennakkovalmistautumisen huolellisesti yhdessä. Podin ensimmäinen introjakso on julkaistu tammikuun lopussa.
Kuuntele Spotifyssa
Alamme tekemään valmentajavalintoja nyt. Oletko sinä ensimmäisten joukossa?

ALIHANKINTA?

Brändin ja konseptin hyödyntäminen, ison yrityksen imago omalle toiminnallesi

Testattu konsepti tuo turvaa ja kilpailuetua liiketoimintaan

Tuotekehityskulut on maksettu

Ohjaamme sinulle toteutuneet kaupat ja laskutat meitä kuukausittain

Valmis hinnoittelu testatuissa yleisissä palveluissa

Yhteistyöverkosto

Kehitä osaamistasi ja hyödynnä kollegoidesi ammattitaitoa

Aloitat yhteistyön selkeällä kurssilla

Sinun ei tarvitse keskeyttää meneillään olevia asiakkuuksiasi emmekä peri niistä provisiota

Mahdollisuus edetä yrityksen mukana sinua kiinnostaviin vastuutehtäviin tai franchising-yrittäjäksi

   Fitverstaan ketjussa on Suomen tyytyväisimmät yrittäjät, lue lisää palkinnosta sekä alihankintakonseptistamme esitteestä!

 

Tilaa esite alla olevalla lomakkeella