top of page

Rosa Rantti

Valmentaja

Tietoja minusta:

  • Psyykkinen Valmentaja (Tampereen Kesäyliopisto)

  • LCAF Certified Coach – Lifecoach, ratkaisukeskeinen valmentaja (Life Coach Academy Finland)

  • Erityisosaamisalueet: psyykkinen hyvinvointi, stressinhallinta ja palautuminen, univaikeudet, kehon ja mielen yhteys, ahdistus- ja uupumusoireilu sekä parisuhdehaasteet.

  • Valmentajana olen kannustava, aidosti läsnäoleva, tarkalla korvalla (ja sydämellä) kuunteleva sekä asiakaslähtöinen. Minussa yhdistyy koulutuksien myötä muodostunut ajan tasalla oleva tietotaito, intohimo psyykkiseen hyvinvointiin ja auttamiseen, sekä oman elämän kokemukset.

 

Psyykkinen hyvinvointi on vähintään yhtä tärkeää kuin fyysinen hyvinvointi, sillä ihminen on monimuotoinen kokonaisuus, josta täytyy pitää kokonaisvaltaisesti huolta. Missioni on lisätä psyykkistä hyvinvointia juuri sinun arkeen ja elämään, sekä olla tukenasi silloin, kun huomaat muutoksen tarpeen ja haluat ottaa vastuuta omasta elämästäsi ja hyvinvoinnista.

Valmennuksessani pyritään aina käytännönläheisyyteen sekä juuri asiakkaalle sopiviin ratkaisuihin. Sinun elämäntilanteesi otetaan vakavissaan, mutta ilmapiiri on rento, johon mahtuu aina myös ripaus huumoria. Luotan siihen, että asiakas on oman elämänsä asiantuntija ja minä puolestaan oman työni asiantuntija. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, etten ala neuvoa asiakasta tai anna hänelle valmiita ratkaisuja, vaan toimin tutkitusti toimivaa menetelmää seuraten: luotan siihen, että asiakas kyllä itse löytää ratkaisut omiin haasteisiinsa, kunhan vain löydän oikeat työkalut oivalluksien esiin tuomiseksi sekä kuuntelen, kannustan ja olen juuri häntä varten läsnä.

Valmennusotteeni on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Valmennuksessani käytetään erilaisia menetelmiä keskustelun tukena, kuten piirtämistä, kirjoittamista, mielikuvaharjoituksia ja muita tehtäviä. Mutta ei hätää - sinun ei tarvitse osata mitään edellä mainituista ja menetelmät valitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. :) Minulle on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaani kokee tulleensa kuulluksi ja ymmärretyksi, sekä kokee olonsa turvalliseksi – valmennuksessa edetään aina asiakkaan tarpeet edellä ja asiakkaan tahdissa.

Psyykkinen hyvinvointivalmennuksen tavoitteena voi olla mm. lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia, saada stressi kuriin ja lisätä palautumista, kohentaa energiatasoja, parantaa yöunia, vähentää ahdistusta tai avata elämän solmukohtia. Valmennuksen jälkeen ajatuksesi ovat selkeytyneet ja kirkastuneet, olet saanut uusia merkityksellisiä oivalluksia, mielesi on kevyempi ja sinulla on luottavainen tunne siitä, että langat pysyvät käsissä omaan hyvinvointiin ja elämään liittyen.

 

Lämpimästi tervetuloa lisäämään psyykkistä hyvinvointia arkeen ja elämään! Lupaan olla juuri sinua ja sinun elämäntilannettasi varten.

Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä ja katsotaan yhdessä, kuinka voisin olla avuksesi.

Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi! Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Asiakaspalaute

Valmentajan tapa kuunnella, koota ja vastata ajatuksiini oli herättelevää. Rosan kokonaisvaltainen osaaminen ja erilaisten työkalujen kirjo mahdollisti juuri minun tarpeisiini vastaavan valmennuksen. Keskusteluista nostettiin esiin ydinasiat, jotka yllätyksekseni toistuivat ja tulivat esiin myös muilla valmennuskerroilla. Sain valmennuksesta enemmän kuin osasin odottaa. Ohjattu omien ajatusten ja arvojen tutkiminen oli huomattavasti antoisampaa kuin itsenäinen itsetutkiskelu

-Nimetön

bottom of page