top of page
Alkuun vain blogi ja opinnäytetyö

Opiskellessani liiketaloutta ammattikorkeakoulussa lisäkouluttauduin samalla henkilökohtaisen valmentamisen puolelle. Pitkän taustani jälkeen lajivalmentamisen parissa innostuin hankkimaan tietotaitoa myös yksilövalmentamisesta. Kaverin kanssa rakennettu Emmin ja Terhin treeniblogi teki oman osansa kipinän löytymiseen.

Kun koulussa tuli aika rakentaa opinnäytetyö, aihe syntyi helposti blogin ja uuden aluevaltauksen myötä. Fitverstaan ensimmäisen liiketoimintasuunnitelman mukaan suunnitelmani oli valmentaa yksin asiakkaita Keski-Pohjanmaan alueella. Valmistuin, ja perustin ensimmäisen yritykseni samalla viikolla.

Kuitenkin jo puolitoista kuukautta myöhemmin sain yhteydenottoja, olisiko konseptiini mahdollisuus tulla mukaan. Valmentajat ja liikunta-alan osaajat eivät kaikki ole konseptoinnin, brändäämisen, myynnin tai markkinoinnin ammattilaisia. He ovat hyviä omassa työssään valmentamisen parissa, ja halusivat ulkoistaa minulle kaiken muun, jotta he pystyisivät keskittymään olennaiseen. Raikas ja nuorekas Fitverstaan look sekä näkyvyyteni bloggaamisen kautta myös houkuttelivat valmentajia mukaan. Aloitin franchising-mallin rakentamisen samantien ja vain kaksi kuukautta myöhemmin yritykseni perustamisen jälkeen mukaan liittyi ensimmäinen valmentaja.

Toiminnan kehittämistä yhdessä asiakkaiden kanssa

Alusta asti minulle on ollut tärkeää tehdä kehitystyötä yhdessä asiakkaiden ja valmentajien kanssa, sillä yrityksen tarkoitus on palvella molempia mahdollisimman hyvin. Mukana on asiakkaita, jotka ovat alusta alkaen nähneet yrityksen ja palveluiden kehityksen ja ottaneet niihin vahvasti osaa. Olemme luoneet, tuotteistaneet sitä, mitä asiakas haluaa ostaa, eikä ensisijaisesti sitä, mitä me haluamme myydä. Tämä on osittain ollut yksi merkittävä osasyy räjähtävään kasvuumme.

Vuosittain kaksi kertaa järjestettävä Someninjat PR-projekti on avainasemassa palautteen ja kehitysehdotuksien keräämiseen ulkopuolelta. Itse kun usein osaan ajatella asioita vain sisältä ulos päin, eikä niinkään aina asiakkaan näkökulmasta. 2019 lisäsimme yhden Someninjakauden lisää jokavuotiseen sykliimme. Tämän avulla olemme pystyneet tehokkaasti viemään eteenpäin palvelutuotteita, asiakaspalvelua sekä yrityksen prosesseja.

Valmennuspalvelu asiakkaan kaikkiin elämäntilanteisiin

Iso osa toimintaamme ovat valmiit ravinto-, juoksu- ja treeniohjelmat, jotka on kätevästi ostettavissa verkkokaupastamme. Asiakas saa treenipaketin materiaalit aina PDF-tiedostojen lisäksi kätevään ja monipuoliseen sovellukseen, minkä avulla asiakas voi seurata kehitystään saaden siitä selkeää dataa. Jos asiakas haluaa siirtyä henkilökohtaiseen valmennukseen saaden valitsemansa ammattilaisen tuen ja osaamisen käyttöönsä, kaikki tiedot sovelluksesta siirtyvät suoraan valmentajalle. Näin valmentajamme pystyvät tehokkaasti lähteä viemään yksilöityä valmennusta eteenpäin asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti.

Fitverstas valmentajineen ovat rakentaneet viidessä vuodessa kaikkineen lähes puoli miljoonaa harjoitusohjelmaa. Näistä iso osa on kasattu valmiiksi ohjelma- ja treenipaketeiksi. Erilaisia paketteja on saatavilla kaikkiin elämäntilanteisiin: raskauden aikana ja jälkeen, painonpudotus, lihaskasvatus, tehokkaat kehittävät kuntojaksot, ylläpidettävä läpivuoden kunto, koti- ja saliohjelmat, eri välineillä tehtävät ohjelmat, vuoro- ja istumatyöläiset, eri lihasryhmien kuntoutus ja priorisointi...  Valmennustuotteisiimme kuuluu lisäksi treeni- ja kehonhuoltokalenterit sekä erilaiset haasteet. Tässä vain muutamia mainitakseni. Valikoimaamme voit tutustua verkkokaupassamme. Kaupan valikoima päivittyy ohjelmien osalta kuukausittain, tällä hetkellä kattaen yli 200 erilaista pakettia.

Tällä hetkellä jälleenostoprosenttimme on 76% ja asiakastyytyväisyys 94%!

Kun kaikki on mahdollista!

Fitverstas tarjoaa myös valmiin liiketoimintakonseptin valmentajille. Mukaan voi liittyä yhdellä simppelillä mallilla nelivaiheisen hakuprosessin kautta. Osaava ja ammattitaitoinen valmentaja pääsee samantien kiinni Fitverstaan konseptin hyötyihin ja saa taatusti lisäpotkua omaan työhönsä! Yhteistyö on molempia osapuolia hyödyttävää, avointa ja avainasemassa on jatkuva oman osaamisen kehittäminen. Konseptimme perustuu yhdessä tekemiseen ja saumattomaan tiimityöhön siten, että se tuottaa hedelmää jokaiselle osapuolelle.

 

Emme ole kuntosalivalmennusketju, vaan ennemminkin lifestyle-tyyppinen valmentajayrittäjien ammattilaistiimi, varustettuna maalaisjärjellä ja ennen kaikkea halulla auttaa ja palvella asiakasta. Vain taivas on rajana tällä alalla ja se kehittyy ja muuttuu koko ajan. Fitverstaan tavoite on luoda uutta, ennakoida markkinoita sekä kokeilla siipiä myös kansainvälisillä markkinoilla. Etsimme mukaan valmentajia, joilla on paloa, uskoa, rohkeutta ja päättäväisyyttä! Me olemme sellaisen valmentajan konsepti, joka on valmis laittamaan hihat heilumaan kanssamme kohti yhteisiä isoja maaleja ja unelmia. Fitverstas on ennen kaikkea vaihtoehto yksin raatamiselle ja mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ahkeran tiimin mukana, joka nauttii myös vapaudesta ja siitä, ettei tämä unelmatyö tunnu työltä.

Kohti uutta aikakautta

Haluan jo tässä vaiheessa kiittää jokaista, joka on jollain tavalla kulkenut Fitverstaan mukana tätä uskomatonta ja vaiherikasta matkaamme, joka on jo itsessään ollut elämys! Viidessä vuodessa olemme oppineet ja onnistuneet, takapakkeja ja epäonnistumisia unohtamatta. Jokainen vaihe on antanut lisää voimaa, inspiraatiota ja motivaatiota.

 

Olemme siirtymässä Fitverstaalla uuteen aikakauteen, joka tulee tuomaan omat haasteensa, mutta myös taatusti niitä sellaisia voitonriemuisia hetkiä, joita emme unohda koskaan. Aina ei tarvitse tarkasti tietää mitä tulee tapahtumaan, se onkin yksi tämän työn parhaista puolista! Toivottavasti kuljet tätä matkaa kanssamme asiakkaana, valmentajana, jälleenmyyjänä tai vaikuttajana. Minut tavoitat sähköpostitse info@fitverstas.com.

 

Emmi Salo,

toimitusjohtaja

PROFIILIKUVA.jpg
bottom of page