top of page

01/

”Tavoitteeni on päästä taas kuntoon raskauden jälkeen ja kiinteytyminen. Minulla on After Pregnancyn kotiversio ja olen ollut todella tyytyväinen! :) Materiaalia on ollut sopivasti ja treenejä riittävästi. Fitverstaalla on hyviä ohjelmia, nyt kaksi ostanut ja aion jatkossakin olla Fitverstaan asiakas.”

03/

”Synnytyksestä pian 4kk ja tavoite on kiinteytyä sekä saada lihasta esiin. Minulla on saliversio ja huomenna 6viikkoa täynnä. Olen tosi tyytyväinen paketin sisältöön. Just hinta on kuitenki vaan 29€ ja monipuolinen sisältö. Oon tykännyt erityisesti siitä että treenejä on paljon. Ihanaa kun oon jäänyt taas tähän treenaamiseen täysin koukkuun. Ja tosi helppo mennä salille kun tietää mitä tekee :) Kiitos <3 ”

05/

"Minulla on vain hyvää sanottavaa Fitverstaasta kaikkien vuosien aikana mitä olen asiakkaana ollut ja tykkään kovasti siitä kuinka asiakkaita kuunnellaan ja palautetta saa antaa."

07/

"Ootte ihania! oon ollu tosi tyytyväinen matkaan teidän kanssa. Ohjelmien lisäksi saanut ihania ihmisiä ympärille ja tuntuu enemmänkin jo pieneltä perheeltä."

09/

"Yleinen palaute teille on se päällimmäisenä että KIITOS❤ viimeisen 2 vuoden aikana mitä oon messissä ollut, oon saanut paljon enemmän mitä olisin ikinä voinut kuvitellakkaan.. tästä päällimmäisenä on ehkä se kiitollisuuden tunne, että voin viimein sanoa olevani päässyt yli mun möröistä. siitä että ruoka ei enää määrää mua, vaan se on nautinto. sain teiltä niin paljon tsemppiä ja tukea sen selättämiseen vuosien aikana, sekä myös siihen että treenaaminen ei ole enää pakonomaista vaan se on nautinto."

11/

"Tää on ihanaa mitä teette että annatte meille mahdollisuuden olla osa teidän mahtavaa tiimiä❤️"

13/

"Pakettini oli Be Transformed saliversio, ja olen ollut hyvin tyytyväinen paketin sisältöön. Ohjeistukset ovat kattavia, ruokavalio helppo toteuttaa ja treenit monipuolisia koko keholle. Parasta on ollut treenien liikkeet, toistomäärät ja pituus. Treenisuunnitelma on ollut helposti muunneltavissa omaan tarpeeseen."

15/

"Kiitos kun tsemppaatte projektin aikana ja autatte aina tarvittaessa."

17/

"Fitverstaalla asiakaspalvelu toimii erinomaisesti, viesteihin ja kysymyksiin vastataan iloisesti ja kattavasti. Paketit ovat hyviä, selvästi niitä on kehitelty enemmän kuin muutama minuutti. Niihin on käytetty ajatusta. Parasta kuitenkin on iloinen henkilökunta ❤️"

19/

"KIITOS 💕 On niin motivoivaa olla osana tätä sakkia. Täältä olen saanut hurjasti todellakin sitä MOTIVAATIOTA!"

02/

”Olen aloittelemassa teidän ohjelmaa. Olen tutustunut liikkeisiin ja käynyt läpi ne. Nyt iski päälle flunssa. Joudun odotella hetken että pääsen kunnolla tositoimiin. Olen erittäin tyytyväinen ollut pakettiin! Innolla odotan että pääsen alkuun. Kun liikkeitä treenailin, tulin niistä jo ihan kipiäksi :) Kova työ on edessä...”

04/

”Tavoitteena oli tiputtaa muutama kilo sekä päästä normiarkeen kiinni. Hyvin kattava paketti 👌 4 kaveria olen saanut tänne myös mukaan rinkiin (jokaisella eri tavoite) suosittelen ehdottomasti myös jatkossa"

06/

”Ehdottomasti on ollut tutustumisen arvoinen yritys! Teette hyvää työtä!"

08/

"Mielelläni oon mainostanut fitverstasta ja suositellut kaikille, koska teistä kaikista oikein huokuu se kuinka sydämen asialla ootte."

10/

"Olen aiemminkin postauksissani kertonut, kuinka fitverstaan paketin ottaessa tuut saamaan tukea ja löydät uusia ihmisiä sun elämään eikä sun pidä yksin pohtia vaan asioita vaan saat tsemppiä muiltakin."

12/

"Melkein kaikki työkaverit on hommannut ohjelman verstaalta ja olleet tyytyväisiä. Monipuolisuus ollut kaikkien mielestä plussaa."

14/

"En ole katunut hetkeäkään että lähdin mukaan someninjaksi! Nyt jo tämän kuluneen matkan aikana tullut niin positiivinen fiilis fitverstaasta ja sen mahtavista valmentajista 😍 yhteishenki koko fitverstaan tiimillä on ihan huippu."

16/

"Tykkään kun otatte palautteet nätisti vastaan, ja alatte toimimaan niiden eteen."

18/

"Pari kaveria innostui minun tuloksista ja siitä, kun kerroin ohjelmien olevan selkeitä ja ainakin oma motivaatio kasvoi hurjasti niiden myötä. Olen saanut positiivista palautetta omasta muodonmuutoksestani. Edulliset kamppikset ovat mahdollistaneet sali intoilua myös niille, joilla ei olisi varaa muuten ostaa kallista ohjelmaa."

20/

"Juoksijan oheistreenipaketin treenit ovat olleet rankkoja mutta erittäin mieluisia ja saanut kehitettyä itseä hyvin, saa itsensä haastettua. Venyttelyt ja rullailu ohjeet ovat aivan huippuja ja tukevat mahtavasti juoksijaa!"

bottom of page