VALMENTAJA 

tatu kuosa

Toimialue:

PK-seutu

S-posti:

tatu.kuosa@fitverstas.com

Puh: 

040 766 3011

  • Facebook
 
Tietoa minusta: 
  • Auktorisoitu personal trainer (2015)

  • Ryhmäliikunnanohjaaja

  • Uintivalmentaja

  • +1500 ohjaustuntia

  • Kilpaileva masters -uimari

 

Hei! Olen Helsingin seudulla toimiva koulutettu personal trainer sekä uintivalmentaja. Tavoitteeni on auttaa ihmisiä parempaan fyysiseen kuntoon aina lähtötaso sekä asiakkaan elämäntilanne huomioiden. Tarjoan sinulle mahdollisuuden pysyvään muutokseen! Se voi olla painonhallinta, tehokas treenaaminen tai liikunnan aloittaminen ja terveellisemmät elämäntavat.


Itse olen alun perin kouluttautunut hotelli- ja ravintola-alalle. Kuntosalista kokemusta minulle on kertynyt 10 vuotta
ja sen myötä vuonna 2015 päätin kouluttautua APT-personal traineriksi. Jo koulutuksen aikana sain paikan liikunnanohjaajana. Pääsin vetämään laidasta laitaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja mm. vesijumppaa, uimakouluja, lattiatunteja ja kuntosaliohjauksia. Tuolloin päätin myös perustaa oman yrityksen yksilövalmennuksia varten. Tämän myötä olen päässyt ohjaamaan kaiken ikäisiä ihmisiä!

Kiinnostukseni liikuntaa kohtaan heräsi alakoulussa, kun löysin itselleni harrastuksen eli uinnin. Uimakoulujen kautta löysin itseni kilpailuista. Vielä tänäkin päivänä harrastan uintia ja käyn kisaamassa. Se omien rajojen rikkominen ja tavoitteisiin pääsy tuo lopulta aivan mahtavan fiiliksen! Tämän myötä minulla heräsi halu kokeilla
muutakin ja näin kiinnostuin enemmän liikkumisesta sekä hyvinvoinnista. Itselleen mieleistä liikuntamuotoa ei
löydä vain sohvalta käsin, vaan pitää olla rohkea ja lähteä kokeilemaan eri lajeja.

Valmentajana olen helpostilähestyttävä, selkeä sekä sopivassa suhteessa tiukka. Ammattitaitoni takaa monipuolisen valmennuksen tavoitteesi mukaan. Vahvuuksistani on apua, kun haluat energisen olon, kehittää kuntoasi, sporttisen muutoksen tai kamppailet painonhallinnan kanssa.

 

Luodaan yhdessä sinulle realistinen tavoite ja näin saavutat sen varmasti. Toivon sinulta sitoutumista valmennukseen sen vaatimalla tavalla. Haluat myös ylittää omia rajojasi ja viedä tekemisen uudelle levelille.
​ 
Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, kuinka voin auttaa juuri sinua! :)

Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi,

otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Ratkaisut pieniin ja isoihin haasteisiin! Varaa ilmainen verkkotapaaminen valmentajasi kanssa.

Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu
syke_logo_jaliikemerkki_blackyellow.jpg