VALMENTAJA 

tatu kuosa

Toimialue:

PK-seutu

S-posti:

tatu.kuosa@fitverstas.com

Puh: 

040 766 3011

  • Facebook
 
Tietoa minusta: 
  • Auktorisoitu personal trainer (2015)

  • Ryhmäliikunnanohjaaja

  • Uintivalmentaja

  • +1500 ohjaustuntia

  • Kilpaileva masters -uimari

 

Alun perin olen ollut hotelli- ja ravintola-alalla 12 vuotta. Vuonna 2012 innostuin kuntosaliharjoittelusta ja päätin myöhemmin kouluttautua APT personal traineriksi. Jo koulutuksen aikana sain paikan liikunnanohjaajana ja se oli huippu juttu! Pääsin vetämään laidasta laitaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja mm. vesijumppaa, uimakouluja, lattiatunteja ja kuntosaliohjauksia. Tuolloin päätin myös perustaa oman yrityksen yksilövalmennuksia varten. Tuli hetki ja päädyin pitämään alalta tauon, mutta 2020 palasin takaisin ja en kadu päätöstäni!

Kiinnostukseni liikuntaa kohtaan heräsi alakoulun lopussa, kun löysin itselleni mieluisan harrastuksen eli uinnin. Pääsin pikkuhiljaa etenemään erilaisiin uimakouluihin ja lopulta löysin itseni kilpailuista. Vielä tänä päivänäkin harrastan uintia ja käyn kisaamassa. Se jännitys ja itsensä ylittäminen tuo lopulta aivan mahtavan fiiliksen! Tämän myötä heräsi halu kokeilla muutakin ja näin kiinnostuin enemmän liikkumisesta sekä hyvinvoinnista. Itselleen mieleistä liikuntamuotoa ei löydä vain sohvalta käsin, vaan pitää olla rohkea ja lähteä kokeilemaan eri lajeja.

Olen ollut paljon tekemisissä lasten sekä aikuisten kanssa työhistoriani ansiosta. Ammattitaitoni takaa monipuoliset treenit ja palvelut tavoitteesi mukaan. Jos joku ei pidä treenaamisesta yhtään, niin pelkkä ruokavalion muutos on jo iso askel. Jokainen valmennettava on minulle yhtä tärkeä! Olen erikoistunut etenkin parantamaan fyysistä kuntoa, oli kyse sitten lihasvoiman kasvattamisesta tai sohvalta ylös nousemisesta. 😉  Osaamisestani on myös apua elämäntapamuutoksessa, painonpudotuksessa sekä ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Lisäksi tahdon saada kehosi liikkuvaksi ja mielesi hyvinvoivaksi.

Valmentajana olen rempseä, helposti lähestyttävä sekä tarvittaessa suorasanainen. Autan sinut motivoitumaan ja näin saavutat tavoitteesi realistisessa ajassa. Tehdään asiat simppelisti eikä stressata turhista! Valmennuksissa pitää myös olla haastetta, mutta jokaisella kerralla saat siitä loppujen lopuksi hyvän fiiliksen ja lupaan, että mun kanssa on myös hauskaa!

Mun valmennuksessa etsitään sinulle sopiva tapa liikkua ja noudattaa hyviä elämäntapoja.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, kuinka voin auttaa juuri sinua! 😊

Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi,

otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Ratkaisut pieniin ja isoihin haasteisiin! Varaa ilmainen verkkotapaaminen valmentajasi kanssa.

Valmentajalla on käytössään Syke valmennustyökalu
syke_logo_jaliikemerkki_blackyellow.jpg