top of page

testiryhmät 2021

"Parasta projektissa oli tiimihenki ja yhteisöllisyys! Sain tämän kautta ihan oikeita ystäviä ja kaivattua sisältöä tämän hetkiseen elämääni. Kiitos laadukkaista ohjelmista ja valmentajienne tuesta! Haen varmasti mukaan uudelleen!"

etusivu_banner2.jpg

Koe uudet valmennukset kanssamme!

Tervetuloa tutustumaan! Aiempi suosittu testauskonseptimme Someninjat tuli päätökseen viiden vuoden jälkeen. Rakensimme nollasta uutta, ja päätimme tarjota teille upeat motivoivat ja inspiroivat valmennukset! Mukana on vakuuttava kattaus monipuolista ammattitaitoa ja raikkaita, uusia näkemyksiä. Lisäksi rakensimme liikepankkiimme yli 200 uutta treeniliikettä ja -variaatiota, ja näitäkin pääset testaamaan valmennuksissamme! Valmennusvaihtoehtoja pääset selaamaan tämän sivun lopussa. Mukana on tuttuja valmennuskategorioita, mutta myös tuoreita valmennusteemoja - jokaiselle jotakin!

Testiryhmän tarkoituksena on asiakaslähtöisyyden varmistaminen. Haluamme saada mahdollisimman monipuolisen otoksen asiakas- ja käyttäjäkokemuksestamme. 

 

Haluamme, että tarjoamamme palvelu vastaa mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita ja kehitämme palveluitamme asiakkaidemme kokemusten pohjalta.

 

Testiryhmässä käytettävä materiaali on ammattilaisten rakentamaa valmista asiakasmateriaalia, jonka toimivuus ei itsessään tarvitse testausta. Testauksen kohteena on asiakaskokemus ja käytettävyys.

Palvelutestauksessa pääset mukaan valmennuksiimme palautteenantoa ja käyttäjäkokemusten jakamista vastaan. Jokainen testaaja saa käyttöönsä sosiaalisen median miniverkkokurssit, aktiiviset keskusteluryhmät ja tiimimme osaamisen. Julkistamme yhteistyökumppanimme asteittain elokuun aikana. Testaajat saavat itselleen myös kumppaneidemme kasaaman tuotepaketin!

puhelimet_2.jpg

Mukaan haemme kaiken ikäisiä ja kokoisia miehiä ja naisia. Kuntotasollasi ei ole merkitystä! Palautteenannosta ja sitoutumisesta projektiimme voit lukea lisää hakulomakkeen ehdoista. Testauksen kesto on 3 kuukautta alkaen 6.9.2021.

Voit hakea ja osallistua useampaan valmennukseen samanaikaisesti niin halutessasi. Olet kuitenkin velvollinen antamaan testauksen aikana niistä jokaisesta valmennuksesta väli- ja loppupalautteen ja täyttämään ehdot. Liittyminen usempaan valmennukseen samaan aikaan on mahdollista, sillä tämä on ainutkertainen mahdollisuus kokea nämä valmennukset ja osallistua testaukseen.

 

Sivun alareunasta löydät PT-palvelun lisäksi 9 erilaista valmennusta, joista voit valita suosikkisi! Sisältöihin pääset tutustumaan klikkaamalla kuvakkeita.

KAMPANJAHINTA ryhmille 29€/kk

KAMPANJAHINTA PT-testaukselle 89€/kk (norm. 419€)

Kesto 3kk

 

Valitettavasti emme pysty valitsemaan mukaan kaikkia halukkaita, joten suljemme valmennuskohtaiset haut yksitellen niiden tullessa täyteen ja sopivien testaajien löydyttyä. Suuren kysynnän vuoksi emme myöskään pysty vastaamaan yksittäisiin projektia koskeviin kysymyksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä kysymykseesi vastausta näiltä sivuilta tai hakulomakkeen ehdoista, voit olla yhteydessä osoitteeseen info@fitverstas.com otsikolla "Testiryhmät". Näitä valmennuksia tukevat mm.

Polar_logo_black_web.png
dermosil.jpg
nutriworks-logo.jpg
munax-logo-VARSINAINEN-png-musta-musta-kelt_800.png
PURE-Snack-logo_black.jpg
hernislogo1200x628vihreä .png
Puhti logo (2).png
Pinkkiheidilogo-300x153.png
pandy.png
Corny_LOGO_BL.jpg
logo standard.png
Lifeturn_logo_vaaleat_taustat.png
ZEROPOINT - HORIZONTAL BOX LOGO - WHITE - original (69656).jpg
Sport_logo_musta.png
ruutu color.png
yogaia.jpg
Seritec_vaaka.png
Russell.png

MITÄ SINÄ SAAT?

Uuden valmennuskokemuksen Fitverstaan ja muiden osallistujien kanssa

Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan ja kehittämään palveluamme

Suosikkivalmennuksesi runsaine materiaaleineen

Ryhmäohjelman

Sosiaalisen median miniverkkokurssit

Tuotepaketin

Lisää voit lukea valmennusten sivuilta!

Haku sulkeutunut!

bottom of page