top of page

TULE MEILLE VAIKUTTAJAKSI

Oletko elämäntapaliikkuja tai sellaiseksi aikova? Etsimme mukaan hyvin eri vaiheissa olevia liikkujia: niin aktiiviliikkujia, kuntoilijoita kuin elämäntapamuutostaan aloittelevia.

 

Oletko aktiivinen somettaja ja haluat päästä käyttämään palveluitamme ja testaamaan aina ensimmäisenä uusia online-tuotteitamme? Treenejä, valmennuksia, ruokavalioita, reseptipaketteja...

hae meille töihin! (2).jpg

Valmennusyhteisömme etsii juuri sinua!

Miltä treenivuotesi 2022 tulee näyttämään? Oletko valmis haasteisiin ja upeisiin tuloksiin? Saat käyttöösi ammattitaitomme!

 

Tule kehittämään tuotteita ja palveluitamme! Ideoidaan yhdessä ja tehdään unelmat todeksi. Lupauksenamme on kauden aikana luoda 100 uutta online-tuotetta ja SINÄ pääset testaamaan ohjelmiamme ensimmäisenä! Valitsemasi paketit ja treenit saat käyttöösi täysin ilmaiseksi.

Pääset oppimaan oman somen kehittämisestä yhdessä muiden kanssa. Autamme toisiamme nostamaan tilimme, näkyvyytemme ja henkilöbrändimme uudelle tasolle! Tulet myös osaksi Fitverstaan some-tiimiä: suunnittelemme, rakennamme ja toteutamme sisältöä yhdessä. Olethan jo valmiiksi aktiivinen somen käyttäjä, ja se on sinulle tuttua.

Yrityskumppanimme ovat iso osa tätä projektia! Pääset käyttämään myös kumppaneidemme tuotteita ja palveluita sekä raportoimaan niiden käytöstä somessa. Saat etuja ja tarjouksia, joita voit jakaa seuraajillesi.

TUOTEPAKETTI 😍

 

Jokainen saa tuotepaketin ja sisältö on kaikille sama. Kauden tuotepaketissa ovat mukana mm.

Fitverstas

Foodin

Tritanium

Aromastick

Perskindol

Munax

Feel Vivid

Fysioline

Viking Line

jne.

Kauden aikana mukana lisäksi monia muita yrityksiä palveluillaan ja esimerkiksi uuden tuotteen maisteluyhteistyö. Pohjalla toimii siis Fitverstaan palveluiden testaus, minkä lisäksi pääset kokeilemaan kumppaneidemme tuotteita näkyvyyttä vastaan.

Oletko kiinnostunut kehittämään tiliäsi kaupallisten yhteistöiden suuntaan? Oletko kiinnostunut tuotetestauksesta? Onko sinulla mahdollisesti haave tehdä somesta jopa työ ja tapa tienata? Haluat edetä vaikuttajana? Tämä projekti on oiva harjoitus matkalla kohti tavoitettasi!

TUOTTEIDEN JA PALVELUIDEN ARVO

Tällä kaudella mikrovaikuttajien käyttöön luovutettujen palveluiden + tuotteiden arvo on yhteensä n. 420€/hlö.

hae meille töihin! (2).jpg

4 KUUKAUTTA TEKEMISEN MEININKIÄ!

Instagram on pääkanavamme. Jaamme somettamiseen liittyviä vinkkejä yhteisömme kesken ja perehdymme kuukausittain erilaisiin teemoihin. Ehkä sinulla on jo nämä asiat selkeitä, mutta haluat täsmentää suunnitelmiasi?

 

Olet etsimämme henkilö, jos:

Olet halukas postaamaan yhteistyöjulkaisuja

Tiedät jo somettamisen peruselementit

Instagram on sinulle tuttu alusta

Olet päättänyt kehittää some-taitojasi

Laadukkaiden kuvien ottaminen on sinulla hallussa

Sinulla on jo aktiivinen sitoutunut seuraajakunta

Esiinnyt mielelläsi kuvissa ja videoilla

Tärkeää!

Sinulla tulee olla Instagramissa joko yritystili tai olet valmis vaihtamaan tilisi yritystiliksi projektin ajaksi, jotta voit toimittaa meille tarpeellisen analytiikan some-julkaisuista (ohjeet tilin vaihtamiseen yritystiliksi sekä speksit analytiikan keräämiseen kauden alussa)

Seuraajamäärien suhteen ei ole vaatimuksia. Tämä projekti ei silti ole kaikille. Et ole etsimämme henkilö, mikäli:

Et ole aktiivinen somettaja tai olet vasta-alkaja somessa

Sinulla on uusi vasta perustettu tili tai suljettu tili

Sinulla ei ole sitoutunutta seuraajakuntaa

Et vielä taida hyvälaatuisten kuvien ottamista

Et ole tutustunut yhteistyöjulkaisujen rakentamiseen

Some-kurssi

Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla somen ammattilainen! Haluat joko oppia lisää tai vahvistaa osaamistasi. Pääasia on, että haluat ponnistaa seuraavalle tasolle some-vaikuttajana! Yhteistyökumppanimme järjestää osallistujille laadukkaan some-kurssin teemaan sopivilla aiheilla, kuten:

Mitä some-vaikuttaminen on

Yrityskumppanuudet ja tehokkaat kampanjat

Henkilöbrändäys somessa

Miten luoda upeaa sisältöä

Konkretiaa miten nouset esille somessa

Miten tehdä somesta työ

Yhteinen tsemppiryhmä!

Vain kauden vaikuttajille suunnattu oma valmennusyhteisö Facebookissa! Tule pitämään hauskaa liikunnalliseen porukkaan ja osallistumaan tsemppikokoontumisiin!

HAKU ON AUENNUT!

Haku on avattu 14.3. ja sinulla on kolme viikkoa aikaa hakea mukaan. Aloitamme kuitenkin valintojen tekemisen samantien, ja limiitti osallistujamäärälle on hyvin tiukka. Kyseessä ei ole sadan jäsenen massa, vaan tarpeeksi pieni ja tiivis porukka, jotta jokainen saa kaiken irti tästä hienosta matkasta!

KUSTANTAAKO PROJEKTI SINULLE JOTAIN?

Ainostaan rekisteröintimaksun 70€. Kun vastaanotat paikan, sitoudut projektiimme neljäksi kuukaudeksi. Mikäli jostain syystä haluat lopettaa projektin kesken, emme saa enää korvattua varaamaasi paikkaa toisella vaikuttajalla. Rekisteröintimaksua ei palauteta. Kaikki muu on sinulle maksutonta ja tuotteet ja palvelut saat käyttöösi some-näkyvyyttä vastaan. Maksun suorittaminen tapahtuu ennen kauden alkua joko verkkokaupan maksutapoja hyödyntäen, vaihtoehtoisilla maksutavoilla kuten Smartum, ePassi jne. tai Fitverstas-laskulla 5€:n laskutuslisällä.

SINÄ SAAT:

Fitverstaan uudet online-palvelut käyttöösi

Valmennuksia, treenejä, ruokavalioita, reseptipaketteja

Huikeita tuloksia hyvinvointiisi

Kolmen valmentajan tuen projektillesi neljäksi kuukaudeksi

Tuotepaketin

Kumppaneidemme palveluita

Spesiaaleja etuja yhteistyöyrityksiltä

Lisäarvoa seuraajillesi tuotestestausten ja kampanjoiden kautta

Antoisan some-kurssin

Oman vaikuttajayhteisön mahtavalla meiningillä

Runsaasti lisää oppia some-markkinointiin ja hypyn seuraavalle tasolle, kun haluat ryhtyä vaikuttajaksi

Kehityt some-yhteistöiden rakentamisessa ja saat lisänäkyvyyttä tilillesi

Komissiotarjous ja tienausmahdollisuudet esitellään alkuinfossa

ETENE NÄIN:

Tutustu vielä kertaalleen tällä sivulla olevaan infoon. Mikäli koet, että olisit etsimämme henkilö, täytä alla oleva hakulomake ja jää odottamaan yhteydenottoamme. Vaikka epäilisit, täytätkö täysin mikrovaikuttajan vaatimuksia, hae mukaan rohkeasti! Voit olla juurikin täydellinen henkilö projektiimme! ♥

 

Koska saamme valtavasti yhteydenottoja, emme myöskään pysty vastaamaan projektiin liittyviin tiedusteiluihin sähköpostitse ennen aloitusta. Kiitos ymmärryksestäsi! Voit vielä valituksi tulemisen jälkeen luovuttaa paikkasi toiselle 3 vuorokauden kuluessa. Mikäli vastaanotat paikan projektissa, pääset heti valitsemaan haluamasi ensimmäisen käyttöösi tulevan valmennuksen.

KYSYTTÄVÄÄ?

Maanantaina 14.3. Fitverstaan Instagram-tilillä @fitverstas voit storyn puolella esittää kysymyksiä. Nämä tallennetaan myös kohokohtiimme, mikäli et ehdi lukemaan vastauksia juuri tuona päivänä.

 

Aiemmat someprojektimme ovat keränneet tuhansia hakemuksia. Odotamme tämän aivan mahtavan ja energisen projektin alkamista, mikä on täynnä positiivista Fitverstas-fiilistä!

Haku on auki sunnuntaihin 3.4.2022 saakka

Projektin aloitus maanantaina 4.4.2022

Projektin kesto 4kk, päättyminen 29.7.2022

JA VIELÄ...

Kauden aikana tulossa Fitverstas X Valco muutoskisa! Osallistuminen ei ole pakollista. Tässä kilpailussa palkitaan 10 suurinta muutosta jo projektin puolessa välissä.

TÄYNNÄ! HAKU ON SULKEUTUNUT.

bottom of page