TULE MEILLE VAIKUTTAJAKSI

Oletko elämäntapaliikkuja tai sellaiseksi aikova? Oletko aktiivinen somettaja ja haluat päästä käyttämään palveluitamme ja testaamaan aina ensimmäisenä uusia online-tuotteitamme?

hae meille töihin! (2).jpg

Valmennusyhteisömme etsii juuri sinua!

Miltä tämä treenivuotesi tulee näyttämään? Oletko valmis haasteisiin ja upeisiin tuloksiin? Saat käyttöösi ammattitaitomme!

 

Tule kehittämään tuotteita ja palveluitamme! Ideoidaan yhdessä ja tehdään unelmat todeksi. Lupauksenamme on kauden aikana luoda 100 uutta online-tuotetta ja SINÄ pääset testaamaan ohjelmiamme ensimmäisenä! Valitsemasi paketit ja treenit saat käyttöösi täysin ilmaiseksi.

Pääset oppimaan oman somen kehittämisestä yhdessä muiden kanssa. Autamme toisiamme nostamaan tilimme, näkyvyytemme ja henkilöbrändimme uudelle tasolle! Tulet myös osaksi Fitverstaan some-tiimiä: suunnittelemme, rakennamme ja toteutamme sisältöä yhdessä.

Yhdessä teemme valintoja uusista tiimipaidoista Fitverstaan valikoimaan ja saat myös luonnollisesti sellaisen itsellesi. Lisäksi vain kauden vaikuttajille suunnattu oma valmennusyhteisö Facebookissa! Tule pitämään hauskaa liikunnalliseen porukkaan ja osallistumaan työpajoihin ja tsemppikokoontumisiin videoyhteyden avulla!

hae meille töihin! (5).jpg

4 KUUKAUTTA TEKEMISEN MEININKIÄ!

Oletko päättänyt kehittää sosiaalisen median kanaviasi? Instagram on pääkanavamme tällä kaudella. Oletko halukas postaamaan yhteistyöjulkaisuja sekä kertomaan palveluistamme? Jaamme somettamiseen liittyviä vinkkejä yhteisömme kesken ja perehdymme kuukausittain erilaisiin teemoihin. Heti projektin startattua alamme luomaan omaa visuaalista strategiaa omille tileillemme. Ehkä sinulla on jo nämä asiat selkeitä, mutta haluat täsmentää suunnitelmiasi?

 

Olethan myös valmis esiintymään kuvissa ja videoissa? Vaikka se olisi uutta ja jännittävää, harjoittelemme sitä yhdessä!

Saat yhteistyökumppanimme edut käyttöösi kauden aikana. Luomme ja viimeistelemme juuri kumppanuussuunnitelmaa, mutta heti helmikuussa pääset maistamaan kauppoihin ilmestyvää MunSmoothieta! Yhteistyöhaku on vielä yrityksille auki.

HAKU AUKEAA 1.2.2022

PROJEKTIMME ON KÄYNNISSÄ 21.2.-20.6.2022

Kun avaamme haun, sinulla on kolme viikkoa aikaa hakea mukaan. Aloitamme kuitenkin valintojen tekemisen samantien. Kyseessä ei ole tuhansien jäsenten massa, vaan tarpeeksi pieni ja tiivis porukka, jotta jokainen saa kaiken irti tästä hienosta matkasta!

ETENE NÄIN:

Suosittelemme osallistumaan tammikuun pop up -valmennukseen. Valmennukset löydät täältä. Koska tammikuun valmennusryhmät pääsevät ensimmäisenä kokeilemaan uutta treenisovellustamme, haluamme, että pääset ensin kiinni uuteen konseptiimme. Vain siten voit tietää, oletko valmis sitoutumaan Fitverstaan vaikuttajaprojektiin neljäksi kuukaudeksi. Kaikki ei sovi kaikille ja haluamme, että vakuutut jo ennen mukaan lähtemistä. Pyrimme myös minimoimaan sellaisten hakemusten määrät, jotka eivät tunne olemassa olevaa palvelua. Koska saamme valtavasti yhteydenottoja, emme myöskään pysty vastaamaan projektiin liittyviin kysymyksiin ennen haun aukeamista. Kiitos ymmärryksestäsi!

Aiemmat someprojektimme ovat keränneet tuhansia hakemuksia. Haluatko tietää haun aukeamisesta sekä sen yksityiskohdista ennen muita? Jätä sähköpostiosoitteesi!

Saat infon etukäteen ennen haun aukeamista!

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä!

HEI YRITYS!

Haemme vielä kumppaneita tälle kaudelle. Onko teillä mielenkiintoinen alaamme ja yrityksemme teemoihin liittyvä tuote, jolle haluat saada käyttäjiä ja näkyvyyttä projektimme kautta? Olemme jo sopineet suurimman osan kauden yhteistyökumppaneista, emmekä luonnollisesti ota mukaan keskenään kilpailevia brändejä ja tuotteita. Otathan meihin yhteyttä pikimmiten info@fitverstas.com. Tutustu viime vuoden projektiimme ja aiempiin yhteistyökumppaneihimme täältä.