top of page

AINUTLAATUINEN JA KUSTANNUSTEHOKAS TYÖHYVINVOINTIETU!

FITVERSTAS VERKKOPALVELU - tarjoamme hyvinvointiedun, mikä ei vaadi työnantajalta mitään muuta, kun yrityskohtaisen tilauskoodin jaon työntekijöille!

Valikoimastamme löydätte erilaisia treeniohjelmia, ruokavalioita, ravintopaketteja, verkkovalmennuksia sekä terveellisiä reseptejä. Nämä kaikki noin 200 palvelua ovat tilattavissa verkkokaupastamme. Ohjelmamme sopivat kaikille aloittelijasta aktiiviliikkujaan ja kaikille siltä väliltä! Avullamme työntekijänne inspiroituvat liikunnasta sekä terveellisistä elämäntavoista, kun he saavat valita juuri omaan tilanteeseensa ja tavoitteeseensa sopivat ohjelmat! Valmentajamme auttavat sopivien ohjelmien valitsemisessa.

Pohditteko näitä teemoja tällä hetkellä:

Mikä on kustannustehokas ratkaisu työntekijöidenne hyvinvointiin?

Miten saadaan sairauspoissaolot vähenemään ja työterveyden käyttö pienenemään?

Haluatte työntekijöillenne lisää elinvuosia sekä pidempiä työsopimuksia - miten lähteä tukemaan terveyttä työyhteisössä sekä kannustamaan parempiin valintoihin?

Miten sitouttaa henkilöstöä hyvällä hyvinvointiedulla?

Millainen ratkaisu olisi työnantajalle mahdollisimman helppo ja kevyt?

ME OLEMME RATKAISU!

 

Yrityspalvelumme pähkinänkuoressa: työntekijänne saavat tilata ruokavalioita, ravintopaketteja, reseptejä, treeniohjelmia ja valmennuksia Fitverstaan verkkokaupasta RAJATTOMASTI vuoden ajan!

 

Ja kyllä, tämä pitää sisällään kaikki 200 palveluamme. Pääsette nyt kokeilemaan palveluamme ilmaiseksi 2 viikon jakson ajaksi. Olemme rakentaneet teille treenisovellukseemme esimerkkiohjelmia sekä erilaisia ruokavalioita ja reseptejä katseltavaksi. Nämä materiaalit ovat nähtävissä sovelluksessa, mutta rajattomassa palvelussa kaikki materiaali tulee käyttöönne aina myös PDF-tiedostoina. Kokeilu ei sido jatkotilauksiin ja se on täysin maksuton.

 

Ota yhteyttä heti ja tilaa esite!

 

info@fitverstas.com

0451100461 / Emmi Salo

Kokeilun jälkeen annamme vastustamattoman tarjouksen, mikä on voimassa jopa 60vrk.

Rajaton käyttömahdollisuus saadaan voimaan jopa vuorokaudessa ja ohjelmien valitsemisen voi aloittaa heti. Tilaukset tapahtuvat yritykselle räätälöidyllä koodilla, mikä on vapaasti jaettavissa työyhteisölle. Näin simppelisti on mahdollista lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä työkykyä!

Yritysasiakkaamme palaute:

"Henkilökunta on kuin karkkikaupassa selatessaan ohjelmia kaupastanne! Valikoima on kerta kaikkiaan vakuuttava ja ohjelmat sisällöiltään laadukkaita ja kattavia. Kiitos teille suuresti jo tässä vaiheessa!" 

Kyselyn perusteella 100% yritysasiakkaistamme suosittelee!

bottom of page