Uusi mahdollisuus yrityksille

ja organisaatioille!

FITVERSTAS

Verkkokaupassamme on toista sataa monipuolista ravinto- ja treeniohjelmaa kaikkiin elämäntilanteisiin. Kun aloittaa kuntoprojektia tai elämäntapamuutosta, voi helposti valita sopivan ohjelman omaan tilanteeseen ja tavoitteeseen. 

 

Ohjelmat saa sähköpostin lisäksi ilmaiseen sovellukseemme, jota on helppo hyödyntää ohjelmien toteuttamiseen ja tavoitteiden seurantaan. Sovellus on käytettävissä suomeksi ja englanniksi. Asiakaspalvelumme opastaa kaikissa kysymyksissä ja ohjeistaa tarvittaessa parhaan ohjelman valinnassa.

Tarjoamme yrityksille rajatonta käyttömahdollisuutta ohjelmiimme ja verkkokaupan ruokavalioihin ja treeniohjelmiin. Näin työntekijöillä on mahdollisuus siirtyä aina aiemmasta ohjelmasta seuraavaan, jotta kehitys pysyy nousujohteisena. Suosittelemme päivittämään ohjelman tilanteesta riippuen noin 6-12 viikon välein.

 

Rajaton käyttömahdollisuus saadaan voimaan nopeasti ja ohjelmien valitsemisen voi aloittaa heti. Tilaukset tapahtuvat yritykselle räätälöidyllä koodilla, mikä on vapaasti jaettavissa työyhteisölle. Näin simppelisti on mahdollista lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä työkykyä!

Tämä mahdollisuus on ainoa laatuaan markkinoilla.

Tarjoamme parhaan hinnan ja ylitämme odotuksenne!

 

Ota yhteyttä heti!

 

asiakaspalvelu@fitverstas.com

Tätä palvelua käyttää myös:

1200px-KONE.svg.png